Sådan bor vi

Vuggestuen, der blev taget i brug i januar 1990, ligger centralt placeret tæt på metro, S-tog og buslinjer. Vi bor i et nyere velindrettet et-plans hus afskærmet fra trafik og støj, og vi ligger i gåafstand til Damhussøen, Damhusengen og Grøndalsparken.

Ved hver stue er der et overdækket rum til krybber og barnevogne. Går man ud af krybberummet, har hver stue en lille have. Fra haverne er der direkte adgang til vores store legeplads.

Legepladsen er indrettet med legehuse, gynger, sandkasse, græs/fliser, Bukke Bruse bro, bøgehække (til at gemme sig i) og mindre klatretræer. Legepladsen er desuden omkranset af store træer, bl.a. frugttræer, som danner rammen for legeområder, hvor der også er skygge om sommeren.

Inde i huset har vi desuden et fællesrum, som stuerne bruger på skift i ugens løb. Der er bl.a. plads til store motorisk udfordrende modulbaner samt gynger og andre motorikophæng.